Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Έπαθλο Forthnet και στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών


Για πρώτη χρονιά φέτος, ο θεσμός του Επάθλου Forthnet, θα αναδείξει και στη συνέχεια θα βραβεύσει, την αθλήτρια με την καλύτερη αγωνιστική
παρουσία στους αγώνες της Α1 κατηγορίας βόλεϊ.
Η Forthnet, ενδυναμώνοντας την πολυετή συνεργασία της με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), επεκτείνει το θεσμό του Επάθλου Forthnet και στην Α1 Κατηγορία γυναικών του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ.
Για την περίοδο 2008-2009, στην αθλήτρια με την καλύτερη αγωνιστική παρουσία, θα απονεμηθεί το Έπαθλο Forthnet και έτσι θα της δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσει την προσωπική της ιστοσελίδα και να αξιοποιήσει το internet για την προβολή και προώθηση της προσωπικής της παρουσίας, αλλά και του αθλήματος της πετοσφαίρισης.
Η ανάδειξη της καλύτερης βολεϊμπολίστριας, στηρίζεται σε ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών, οι οποίοι και μετά το πέρας κάθε αγώνα, καλούνται να δώσουν τη ψήφο τους, στην πολυτιμότερη παίκτρια κάθε ομάδας.
Σημειώνεται ότι, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ειδική βράβευση θα απονεμηθεί και στην καλύτερη νεοεμφανιζόμενη αθλήτρια έως 21 ετών, στο πλαίσιο της διάκρισης Forthnet Rookie of the Year.
Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet, κατέχει μια αξιόλογη θέση στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα και αφορά στη δημιουργία των προσωπικών ιστοσελίδων των καλύτερων παικτών βόλεϊ και πόλο, των Α1 κατηγοριών των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.
Δημιουργήθηκε από τη Forthnet το 2003 και έχει ως στόχο, με όχημα το διαδίκτυο, να φέρει πιο κοντά τους αθλητές και τους φιλάθλους, παρουσιάζοντας στην πράξη τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει η ευρυζωνικότητα και στο χώρο του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: