Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Το 'ευχαριστώ' του Ιβάν Μίλκοβιτς


Ο Ιβάν Μίλκοβιτς οδήγησε με 27.83 πόντους τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας νίκη εις βάρος της Λαμίας και ξεκίνησε την συλλογή προσωπικών διακρίσεων, αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ.
«Είναι μεγάλη τιμή που ψηφίστηκα ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής. Όμως για να συμβεί αυτό, συνέβαλε συνολικά η απόδοση όλων των συμπαικτών μου….», είπε αρχικά ο Σέρβος άσος και συμπλήρωσε: «Θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα ώστε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και φυσικά θα ήθελα να είμαι και ο καλύτερος παίκτης του μήνα»
Όσον αφορά τον αγώνα με τη Λαμία ο ερυθρόλευκος διαγώνιος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την παρουσία του κόσμου.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως είχαμε προετοιμαστεί σωστά, παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 3-1 σετ...», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να συμπληρώσει με έμφαση: «Έμεινα έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας, που βρέθηκαν στο κλειστό της Λαμίας. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και πιστεύω ότι τους αποζημιώσαμε με την εμφάνισή μας και τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τον τοπικό σύνδεσμο για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν την προηγούμενη βραδιά στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν για τα Μέλη του συλλόγου».
Η απονομή του σχετικού επάθλου στον Ιβάν Μίλκοβιτς θα γίνει πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου το Σάββατο 25/10 στο κλειστό του Ρέντη, αφού η ΕΣΑΠ έχει καθιερώσει η βράβευση του MVP κάθε αγωνιστικής να γίνεται στην αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: